Logged in as Guest | You are in group "Guests" | Friday, 2017-08-18, 6:01 AM RSS Main | "Set Player" help please :/ - Forum | Registration | Login






[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]

Page 1 of 11
Forum moderator: InfraScope 
Forum » Codename PANZERS Phase 1 & 2 » Technical Support » "Set Player" help please :/ (I don't really know how to use it...)
"Set Player" help please :/
Tuesday, 2012-06-05, 7:16 PM

Message # 1

Rusoski

Major
Veteran User
Registered: 2011-11-23
Messages: 31
Reputation: 0

Could anybody please explainme in English/Spanish/Russian how to use correctly "Set player" to change the player of a found unit/my own unit when it enters into a certain location?

Thank you. smile
 

 

Friday, 2012-06-08, 4:53 PM

Message # 2

YOSOYO

Lieutenant colonel
Veteran User
Registered: 2012-01-03
Messages: 73
Reputation: 2

veo que nadie te contesta.
pon que se ponga cuando una unidad entra en esa localization
en condiciones triggering unit member of player 1
find units (y aqui haz lo que quieras para encontrar la unidad que quieras, yo usaria la de localization y le diria el equipo de esa unidad)
acciones le das a set player of found units to 1 o algo asi y ya.
no lo he hecho ahora, ni estoy mirando el editor, asi que mira tu y testealo a ver si rula, por que yo no se si funciona bien o no. Compruebalo tu.


sorry for my english and please ¡¡¡contestenme en español si lo entienden!!!xD
 

 

Friday, 2012-06-08, 7:09 PM

Message # 3

Rusoski

Major
Veteran User
Registered: 2011-11-23
Messages: 31
Reputation: 0

Muchísimas gracias amigo biggrin
 

 

Forum » Codename PANZERS Phase 1 & 2 » Technical Support » "Set Player" help please :/ (I don't really know how to use it...)
Page 1 of 11
Search:

Copyright VPf2 Designs © 2017