Logged in as Guest | You are in group "Guests" | Thursday, 2017-10-19, 5:29 PM RSS Main | Editor help. - Forum | Registration | Login






[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]

Page 1 of 11
Forum moderator: InfraScope 
Forum » Codename PANZERS Phase 1 & 2 » Technical Support » Editor help. (The Buildings are acting odd...)
Editor help.
Monday, 2011-09-26, 4:42 AM

Message # 1

Scheppa44

Private
Veteran User
Registered: 2011-06-14
Messages: 4
Reputation: 0

Hi. I have just installed a bunch of mods & got them to work. But now I can't get units to go inside of buildings on the editor. I tried everything that I know, putting the unit in the middle of the building, making the owner of the unit & building the same. I know that the building that I am using will let me put units in it. What do I do? confused
 

 

Monday, 2011-09-26, 3:04 PM

Message # 2

Lucas_de_Escola

Generalissimo
Senior Moderator
Registered: 2009-02-13
Messages: 707
Reputation: 28

It is a very strange case. Do you have enabled the "building lock"?

Message edited by Lucas_de_Escola - Tuesday, 2011-09-27, 4:07 PM
 

 

Tuesday, 2011-09-27, 2:01 AM

Message # 3

Scheppa44

Private
Veteran User
Registered: 2011-06-14
Messages: 4
Reputation: 0

What is building block? And whatever it is, probably not.
 

 

Tuesday, 2011-09-27, 4:05 PM

Message # 4

Lucas_de_Escola

Generalissimo
Senior Moderator
Registered: 2009-02-13
Messages: 707
Reputation: 28

 

 

Wednesday, 2011-09-28, 2:23 AM

Message # 5

Scheppa44

Private
Veteran User
Registered: 2011-06-14
Messages: 4
Reputation: 0

Oh. Nope. Its not on.
 

 

Friday, 2012-01-20, 11:01 PM

Message # 6

Lucas_de_Escola

Generalissimo
Senior Moderator
Registered: 2009-02-13
Messages: 707
Reputation: 28

Check out the menu "properties" of the buildings. Normally, the owner must be "neutral". And remember that units with mortar not be accommodated in buildings.

Added (2012-01-20, 11:01 PM)
---------------------------------------------
La regla para la captura de banderas es la siguiente:

Event:

When a unit´s player changes.

Condition:

Find flag of Player 1 at (localizacion)
The triggering of unit is owned by Player 1
Number of units in "group 1"=1 (variable 1ª)
FlagEstacion=0 (Ejemplo) (Variable 2ª)

Actions:

Objetive 1 completed for Player 1 (Ejemplo)
Etc



Alessandro, te recomiendo que para resolver estos problemas juegues mapas. Cuando veas una acción que te gusta, carga el mapa en el editor y busca la fórmula. Así hemos aprendido todos y es la mejor manera.

Saludos.


Message edited by Lucas_de_Escola - Friday, 2012-01-20, 11:13 PM
 

 

Forum » Codename PANZERS Phase 1 & 2 » Technical Support » Editor help. (The Buildings are acting odd...)
Page 1 of 11
Search:

Copyright VPf2 Designs © 2017