Codename PANZERS Phase 3 / PANZERS Comunity - Autocarro Blindato Fiat 626 NM - Forum
 

  

   Logged in as Guest | You are in group "Guests" | Saturday, 2016-12-10, 2:10 AM RSS Main | Autocarro Blindato Fiat 626 NM - Forum | Registration | Login






[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]

Page 1 of 11
Forum » Codename PANZERS Phase 3 (Mod) » News » Autocarro Blindato Fiat 626 NM (Mounting parts)
Autocarro Blindato Fiat 626 NM
Monday, 2013-04-29, 6:03 AM

Message # 1

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Dear Lucas de Escola,
As my available time is scarce, I decided to use a trick to create a new Italian unit que you wanted.
Using pieces of other units, the truck transportation Italian was more or less similar ... I hope it will serve for you until I have time again to work on a new ...
Link: http://www.mediafire.com/?gx4pm57rp36dnn1
Regards,
Sforza


Sforza - Brazil

Message edited by sforza - Monday, 2013-04-29, 12:50 PM
 

 

Monday, 2013-04-29, 2:52 PM

Message # 2

Lucas_de_Escola

Generalissimo
Senior Moderator
Registered: 2009-02-13
Messages: 707
Reputation: 28

Amigo Sforza, tu modelo tiene un cierto parecido, es verdad. Cuando termine con la actualización veré si puedo mejorar la Skin. Lo malo es que la estructura se mueve por partes. En fin, ya te diré cómo prospera.

Un Saludo y gracias por tu esfuerzo.
 

 

Monday, 2013-04-29, 6:41 PM

Message # 3

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Dear Lucas,
How strange. Did another truck to test:
http://www.mediafire.com/?69iu433d8ti94e3
Regards,

Sforza


Sforza - Brazil
 

 

Monday, 2013-04-29, 6:47 PM

Message # 4

Jagdflieger

Lieutenant colonel
Veteran User
Registered: 2012-09-25
Messages: 89
Reputation: 1

Hello sfroza! I tried the Fiat 626 but the editor did not see. I copied something wrong? What could be the problem?



Message edited by Jagdflieger - Monday, 2013-04-29, 6:49 PM
 

 

Monday, 2013-04-29, 7:23 PM

Message # 5

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Dear Jagdflieger,
You need to put the file "4-D it_Fiat_626" within the directory objects (Run \ CP3-Main \ objects \ it_Fiat_626 4-D).
greetings
Sforza


Sforza - Brazil
 

 

Monday, 2013-04-29, 7:48 PM

Message # 6

Jagdflieger

Lieutenant colonel
Veteran User
Registered: 2012-09-25
Messages: 89
Reputation: 1

I've copied here, but not so good either, unfortunately.



 

 

Monday, 2013-04-29, 8:18 PM

Message # 7

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Dear,
In figure sent by you, is showing its error: You just put the file "4-D it_Fiat_626.4D" in the directory "objects".
That is, you put only one file (there are 13 in all) and no directory. The program will not find ever ....

You have to put the whole directory "4-D it_Fiat_626" within the directory "objects".

A tip: Open the source file and load again for the game "Panzers - Phase2 \ Run \ CP3-Main \ objects \ 4-D it_Fiat_626"

Sforza


Sforza - Brazil

Message edited by sforza - Monday, 2013-04-29, 8:22 PM
 

 

Monday, 2013-04-29, 8:34 PM

Message # 8

Jagdflieger

Lieutenant colonel
Veteran User
Registered: 2012-09-25
Messages: 89
Reputation: 1

Thanks for the help! Works. You did a very nice vehicle to the Panzers 3 Would you like to prepare something for the RFB? Tiger Ace and I'm trying to do the MOD's RFB. (I only editor maps Tiger Ace is the genius of the work) Unfortunately we can not work in 3D. You can do German, Italian or any units, we are very glad to have you join us. Up to 3 units to the existing Panzers could do a unit on RFB.

 

 

Monday, 2013-04-29, 11:37 PM

Message # 9

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Dear,
I made changes and correction of an error in the existing unit (Lucas was right).

I took to create other variants of the Italian Fiat 626 truck. 
Link: http://www.mediafire.com/?556pl5xshx9s9l0
Just replace the old files by the current.
Regards,
Sforza


Sforza - Brazil
 

 

Tuesday, 2013-04-30, 0:50 AM

Message # 10

Lucas_de_Escola

Generalissimo
Senior Moderator
Registered: 2009-02-13
Messages: 707
Reputation: 28

Está mucho mejor. Aunque, no sé porqué has retirado al conductor que había en la primera versión. En cualquier caso, gracias por tu interés. Veré si puedo mejorar las pieles.

Un Saludo.
 

 

Tuesday, 2013-04-30, 2:39 AM

Message # 11

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Lucas,
Na realidade o condutor continua na versão standard (Fiat 626).  Nos modelos BL, NM e AA, eu o retirei para que estas unidades também possam ser ocupadas pelo inimigo durante o jogo ou também poderia ser usada por outra nação diferente iniciando como transporte de canhões.
Saudações,
Sforza


Sforza - Brazil
 

 

Tuesday, 2013-04-30, 9:09 PM

Message # 12

montymontanam

Major
Veteran User
Registered: 2012-07-14
Messages: 53
Reputation: 1

Hi all. This is the reskin version for the new italian truck:
I think we can set the truck without the top as repairer truck for italians.
Attachments: 3441201.jpg(180Kb)


The engine of the Panzer is a weapon just as the main-gun.
Regards from Spain.
 

 

Friday, 2013-05-10, 7:20 PM

Message # 13

MABM009

Colonel general
Senior Moderator
Registered: 2012-03-23
Messages: 241
Reputation: 17

Hey Comrade Sforza, the Links are Down.

Codename: WarMachine Community
http://warmachine.moy.su
 

 

Saturday, 2013-05-11, 2:01 AM

Message # 14

sforza

Major general
Veteran User
Registered: 2010-11-21
Messages: 134
Reputation: 11

Dear MABM009,
The valid link remains this: http://www.mediafire.com/?556pl5xshx9s9l0
Greeting,
Sforza


Sforza - Brazil
 

 

Saturday, 2013-05-11, 4:24 PM

Message # 15

MABM009

Colonel general
Senior Moderator
Registered: 2012-03-23
Messages: 241
Reputation: 17

Very Thanks Comrade Sforza :-). Good Job.
Best Regards Comrades.
MABM Красный комиссар.


Codename: WarMachine Community
http://warmachine.moy.su


Message edited by MABM009 - Saturday, 2013-05-11, 4:27 PM
 

 

Saturday, 2013-05-18, 4:56 PM

Message # 16

Lucas_de_Escola

Generalissimo
Senior Moderator
Registered: 2009-02-13
Messages: 707
Reputation: 28



Yo no puedo hacer más. A ver si Sforza se anima y le pone un conductor y pinta unas llantas para las ruedas. Las del Polski-Fiat podrían valer.

Saludos.


Message edited by Lucas_de_Escola - Saturday, 2013-05-18, 5:00 PM
 

 

Saturday, 2013-05-18, 6:48 PM

Message # 17

MABM009

Colonel general
Senior Moderator
Registered: 2012-03-23
Messages: 241
Reputation: 17

Muy Bueno Camaradas, por Cierto Montana, donde esta el Camion que tu as Puesto?
Saludos.


Codename: WarMachine Community
http://warmachine.moy.su
 

 

Saturday, 2013-05-18, 7:08 PM

Message # 18

montymontanam

Major
Veteran User
Registered: 2012-07-14
Messages: 53
Reputation: 1

Le estoy cambiando el .4d para que se ponga automaticamente en los mapas del desierto.

The engine of the Panzer is a weapon just as the main-gun.
Regards from Spain.
 

 

Forum » Codename PANZERS Phase 3 (Mod) » News » Autocarro Blindato Fiat 626 NM (Mounting parts)
Page 1 of 11
Search:

Copyright VPf2 Designs © 2016